Web & mobile
development

Vertel

Wij luisteren

Een website is onderdeel van een professionele onderneming en wekt vertrouwen bij de klant. De coronacrisis heeft bovendien aangetoond dat online aanwezigheid essentieel is. 

Kan jouw klant je 24/7 vlot bereiken? Een aantrekkelijke website met eventueel een gebruiksvriendelijke webshop is onmisbaar! Wij zorgen voor een website op maat. 

Welk soort
Website voor je onderneming

Landingpage

Landing pagina's zijn websites die uit 1 langere pagina bestaan met als doel te laten inschrijven, gegevens achter te laten of een specifieke aankoop van een product/dienst te stimuleren. Mogelijke klanten komen op jouw landingspage terecht door middel van advertenties of e-mailmarketing.

Informatieve website

Een informatieve website, ook wel de ‘standaard’ website. Veel bedrijven en organisaties gebruiken deze manier om online bekendheid op te bouwen. Deze website vertelt wie je bent, wat je kan en zoveel meer. Meestal bestaan deze websites uit: een homepagina, over ons, dienst, foto’s en contact.

Meestal bestaan deze websites uit: een homepagina, over ons, dienst, foto’s en contact. 

Webshop

E-commerce websites, oftewel webshops. Online shoppen, we kennen het allemaal. Van kleding tot reizen tot cursussen, … e-commerce is onmisbaar geworden. Een eigen webshop zorgt ervoor dat klanten 24/7 je producten en diensten kunnen aanschaffen.

One-pager

Een one-pager is een website die uit 1 pagina bestaat. Deze pagina kan menulinks bevatten waarbij met een klik op de menubalk scrolt naar een bepaald gedeelte op dezelfde pagina. Deze websites geven snel en bondig alles van jouw onderneming weer.

Onze werkwijze

1. Meeting

In een meeting worden je doelstellingen en alle mogelijkheden besproken. We bekijken samen welke website het best bij jouw onderneming past.

2. Voorbereiding

We creëren een eerste opmaak van je website, passend binnen de huisstijl van jouw onderneming. We schrijven teksten en gaan aan de slag met grafische elementen voor op de website.

3. Feedback

Na de eerste opmaak overleggen we. Wat vind jij ervan? Wil je liever iets veranderd zien? Wij gaan zo nodig opnieuw aan de slag. 

4. Aanpassingen

Na onze meeting gaan we aan de slag met de feedback en passen de website aan naar hoe jij die wilt.

5. Final touches

In een finale meeting overlopen we de gehele website en kijken we alles samen na. 

6. Aflevering website

Alles is grondig nagekeken, de final touches zijn gedaan. We lanceren de website en jouw onderneming is klaar om voortaan 24/7 klanten te ontvangen.

Samir Mourtada

Web Master

Benieuwd naar het benodigde budget?
Of heb je een andere vraag?
Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contat met je op.

Interesse in een website?
Neem contact met ons op. Vul hieronder je gegevens in.

design

Kurt Smets

Web Master