fbpx

Waarom een website zo belangrijk is voor jouw onderneming

Er is weinig discussie meer over mogelijk: als ondernemer heb je vandaag de dag naast sociale media ook een website nodig. Het komt professioneel over en zorgt voor de geloofwaardigheid van je onderneming.

Iedere potentiële klant kijkt voordat er zaken gedaan worden op je website. Dit kan om te kijken wat je bedrijf precies doet, om je betrouwbaarheid te peilen of misschien heb je een webshop waarop online aankopen gedaan worden.

Het internet is zodanig toegankelijk geworden waardoor een website bijna niet meer valt weg te denken.

Wij geven jou enkele redenen waarom een website nodig is.

 

Informatiepunt voor bestaande klanten & nieuwe klanten

Je website dient om snelle vragen te beantwoorden. Indien potentiële klanten vragen hebben over jouw onderneming, product of dienst zullen ze dit opzoeken. Dit is aan jou om deze te beantwoorden aan de hand van je website.

 

Vergroten klantenkring

Een website stelt u in staat uw klantenkring te vergroten. Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder eigen website. Potentiële klanten zullen opzoek gaan naar je onderneming, product of dienst. Kunnen ze niks terugvinden van jouw onderneming heb je wellicht de kans verkeken.

 

Bijblijven bij concurrentie

Niemand kan meer om de ontwikkeling van het internet heen. Als ondernemer kunt u niet achterblijven zonder ingehaald te worden door uw concurrenten. Vernieuw om de zoveel tijd je website maar zorg vooral dat deze gebruiksvriendelijk is. Niemand surft graag op een website die niet optimaal werkt op mobiel of tablet.

 

24/7 online

Met een website bent u dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder aanwezigheid van u of uw medewerkers.

 

Extra communicatiemiddel

Een goede website is een extra communicatiemiddel naast alle bestaande offline reclame en sociale media. Ook voor bestaande klanten kan een website een pluspunt zijn: op uw website kunt u uitgebreid vertellen over uw dienstverlening of producten. Hierbij kunt u ook doorverwijzen (linken) naar andere pagina’s op uw website met. Daarnaast kunt u uw bezoekers films laten zien, of uitgebreide fotogalerijen of slideshows.

 

Meetbaar

De resultaten van een website zijn meetbaar. We kunnen je precies vertellen hoeveel bezoekers er op uw website zijn geweest, hoe lang ze er zijn geweest, via welk toestel en welke pagina’s ze hebben bekeken.

 

Online visitekaartje

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Via dit kanaal presenteer je uitgebreid wat je onderneming te bieden heeft. Wie er achter de schermen zit en waarin jullie gespecialiseerd zijn.

 

Je online winkel

E-commerce en webshops zijn nog steeds enorm in de opkomst, consumenten kopen elk jaar meer producten online en dit zal ook zo blijven. Dit is ook een kans die jouw onderneming zeker niet mag missen. Klanten kunnen dan ook 24/7 en op eender welk moment van de dag bestellen wat ze willen. Mis het niet.

 

Imago

Wanneer je besluit een website te laten ontwikkelen zorgt dit voor een professionele uitstraling met aansluiting bij uw doelgroep dit zorgt voor je eigen imago.

 

Samengevat:

Je website is “overdreven” belangrijk!

Wil jij na het lezen van deze blog een professionele website/one-pager of webshop laten maken voor je onderneming? Of heb je al een website, maar wil je deze laten vernieuwen? Geniet van onze promo! Neem snel contact met ons op en ontvang 500 euro korting inclusief 1 jaar hosting en ssl beveiliging.


 

Gerelateerde berichten

Opname wintercollectie Milano

De opname van een wintercollectie… maar dan next level. DigiViking creëerde voor Milano Herenmode en Milano Mondo een video volledig in de lijn van wie zij zijn en

Lees verder »
GMB

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf (GMB) is dé kosteloze manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Toch zijn er nog vele bedrijven

Lees verder »
Digiviking Marketing Fotografie

Bedrijfsfoto’s: waarom?

“Koppen doen kijken, doet koppen doen kopen”. Deze uitspraak, uit de mond van een docente marketing tijdens mijn studies, is me altijd bijgebleven.Hiermee benadrukte de

Lees verder »
Shopping Basket