Viking-Awerenes pakket

Digiviking

  • Bedrijf kenbaar en vertrouwder maken
  • Foto’s
  • Video
  • Advertenties en betrokkenheid creëren
  • Doelgerichte strategie/marketingplan
  • Logo en website maken tot een huisstijl
  • Herkenbaarheid creëren 
  • Autowrap design of flyers

Korte beschrijving:

Wil je jouw bedrijf nog kenbaarder maken bij je bestaande klanten jouw toekomstige klanten? Wij nemen jou zorgen weg met Viking-Awarenes. We bieden een uitgebreid pakket aan waarmee we je bedrijf online gaan boosten.

Wat bieden wij aan?

Jouw doelgroep moet weten dat je bestaat. In de eerste fases willen we bekendheid creëren rond jouw merk. We willen jouw doelgroep en dan vooral zij die jouw bedrijf nog niet kennen bekend maken met jouw merk. Hoe gaan we dat doen? Dan spreken we over adverteren, door middel van advertenties gaan we je bedrijf kenbaar maken op het internet. Ook werken we een uniek en persoonlijke strategie uit waar we meer leads uit gaan halen.

OF

Ben je een onderneming die nood heeft aan een uniek logo en huisstijl om je idee op de kaart te zetten? Het belang van een juiste merkpositionering wordt vaak onderschat. Alles begint met je sterktes en zwaktes te kennen en een duidelijke missie voor ogen te hebben. We verdiepen ons zowel in je doelgroep als jouw markt en branche. Zo helpen we je met het zoeken naar jou weg.

Wij creëren voor jouw bedrijf een herkenbare identiteit waardoor je steeds top-of-mind blijft. Zo vergroot je de bekendheid en roep je positieve gevoelens op bij het doelpubliek. Branding is het voortdurend bouwen aan je merk, je imago.

Hoe gaan we te werk?

Eerst en vooral kijken we naar de huidige positie van je bedrijf en waar we onze kwaliteiten kunnen gaan inzetten. Ook hier gaan we een analyse maken van je bedrijf, waar sta je en waar staat je concurrentie? Op basis van die informatie gaan we aan de slag en beginnen we te brainstormen voor het unieke ontwerp en huisstijl dat jouw bedrijf vertegenwoordigd. We werken een doelgerichte strategie uit die voor potentiële klanten kan zorgen en passen die ook toe op de advertenties. Een strakke website met de nodige foto’s en video’s mag je zeker niet ontbreken en om het af te ronden gaat onze grafisch ontwerper een gepaste auto bestikkering uitwerken die origineel, kenbaar en duidelijk is. Straks rij je met rijdende reclame rond van jouw onderneming.

Awareness