Logo & Huisstijl

Moeten we het nog herhalen? Een uniek logo met bijhorende huisstijl zorgen voor herkenbaarheid van de onderneming en stralen professionaliteit uit. Bij het zien van het logo van Tegelland herinnert de mogelijke klant het zich al: dit zijn experten in hun vak!

Website

Bij het ontwikkelen van je website is het belangrijk dat je niet vergeet dat mogelijke klanten geen uren willen zoeken naar bepaalde informatie, dan haken ze al snel af. Om dit te voorkomen zorg je best voor een website met een duidelijk overzicht en een efficiënte werking. De website van Tegelland voldoet aan deze vereisten!

Copywriting

Wil je zelf liever niet te veel nadenken over wat én hoe je vertelt aan je klanten op bijvoorbeeld je website? Of lukt het je niet om jouw boodschap over te brengen? 

Onze copywriter zoekt de juiste woorden om ervoor te zorgen dat je klanten helemaal overtuigd zijn van jouw onderneming.

Visitekaartjes

Een uniek en volledig visitekaartje zorgt ervoor dat mogelijke klanten onmiddellijk weten wie je bent, wat jouw bedrijf doet én hoe ze jou kunnen bereiken. Een must!

E-mail footer

Jouw professionele e-mails afsluiten met een kenmerkende footer? Deze maken we volledig in de stijl van jouw onderneming. Een klikbare e-mailhandtekening zorgt voor meer bezoekers en klanten naar de website en social media kanalen. Dat is uiteraard goed voor de naamsbekendheid!

Kleding

Unieke bedrijfskleding laat je medewerkers er altijd professioneel uitzien. Bovendien straalt bedrijfskleding deskundigheid en vakkennis uit. Er bestaat immers geen twijfel meer: dit zijn medewerkers van het bedrijf… & They look good!

Spandoek

Dat bijna alles online gebeurt betekent niet dat offline reclame niet meer bestaat. Soms zijn we immers toch even (oké, heel even) niet online. En als bedrijf wil je dan toch gezien worden. Met een spandoek kun je je bedrijf voordelig, snel en effectief onder de aandacht brengen. Een mooi, opvallend spandoek verhoogt direct je zichtbaarheid.