Social Media

Jouw onderneming op:

Social Media

Social media is onmisbaar als onderdeel van een goede marketingstrategie. Voilà, we hebben het gezegd.

Door het grote bereik, de deelbaarheid van content, doelgerichte advertentiemogelijkheden en de opties om een band met jouw doelpubliek te creëren is social media essentieel voor jouw onderneming.

Wil jij graag profiteren van alle voordelen die social media te bieden hebben voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op! 

Lees gerust even verder om te horen waarom social media ook voor jouw onderneming essentieel is.

Onbeperkt bereik.

Je kan bijna iedereen ter wereld bereiken. Moeten we hier écht meer over vertellen?

Bouw vertrouwen op

Vertrouwen overtuigt potentiële klanten. Een goede manier om vertrouwen op te bouwen is door expertise en identiteit uit te stralen op je sociale media. Toon wie je bent, wat je kan en wat je reeds hebt gerealiseerd of aanbiedt. 

Vorm een band

Social media geeft een gezicht aan jouw onderneming en is een weerspiegeling van het bedrijf. Een mopje, een vraag, … communiceren met het publiek zorgt ervoor dat potentiele klanten jou kennen, maar jij hen ook. Let’s get personal!

Social media marketing biedt vele opties om een zo specifiek mogelijk doelpubliek te bereiken. We bepalen samen welke doelgroep jouw gesponsorde berichten zal zien. Kostenefficiënt adverteren = de juiste doelgroep bereiken.

Consistentie

Social media werkt als je er consistent mee bent. Kijk wat voor jouw onderneming past en hou je volgers om de zoveel tijd bezig. Deel updates, realisaties, projecten… Hou het boeiend en zorg ervoor dat de volgers je pagina vaak zien verschijnen.

De resultaten van je social media-inspanningen en advertenties zijn makkelijk te meten. Wij volgen deze op en doen waar nodig aanpassingen aan je social media.

Remarketing.

Je kan niet alleen gedetailleerde info krijgen over de resultaten van uw social media-inspanningen maar je kan ook deze data gebruiken om je klanten of bezoekers opnieuw aan te spreken op social media. Door noemt dan een “remarketing” campagne. Je stelt deze campagne zo in dat bezoekers die je website of social media hebben verlaten, opnieuw advertenties in hun social media feed krijgen. Op basis van de acties die ze op jouw website deden kan je zeer specifieke en doelgerichte advertenties tonen op social media om deze bezoekers alsnog terug in jouw marketingfunnel te trekken. Zo kan je een bezoeker die een waardevolle actie heeft uitgevoerd zoals een winkelmandje vullen zonder te bestellen opnieuw gemakkelijk aanspreken.

Cases

Online zichtbaarheid social Media digiviking 2

Door het grote bereik, de deelbaarheid van content, doelgerichte advertentiemogelijkheden en de opties om een band met jouw doelpubliek te creëren is social media niet meer weg te denken voor jouw onderneming.

Wil jij graag profteren van al deze voordelen die social media te bieden heeft voor jouw onderneming? Neem dan contact met ons op.

Hoe gaan we te werk?

1. Een samenkomst

We plannen samen een meeting in en luisteren naar je doelstellingen en bespreken wat de mogelijkheden hierin zijn.

2. Brainstorm

Na de bepaalde doelstelling breinstormen we over de verschillende acties die we met jouw sociale media kunnen doen.

3. Feedback

We bereiden onze verschillende ideeën voor en presenteren deze aan jou. Samen bepalen we het advertentiebudget en overlopen we het contentplan

4. Content vervolledigen

Na onze meeting bereiden we alles concreet voor en zorgen we voor een klaargemaakt contentplan inclusief budgettering. We maken de nodige filmpjes, foto’s en graphics om jouw bedrijf te doen leven op social media.

5. Final check

We kijken een laatste keer alles samen na en plannen de berichten en advertenties in op je social mediakanalen

6. Afwerking

We werken de video nog af met mooie kleurcorrecties, effecten en geluidseffecten

6. Rapportering

Na de afloop van de maand kijken we hoe je social media gepresteerd heeft, welke posts goed gegaan, de advertenties en kijken welke interessante dingen we de komende maand met jouw sociale media kunnen doen.

Schrijf je in en geniet van onze 350 euro aanbieding!

Jens Hardy

VIDEO / FOTOGRAAF

Benieuwd naar het benodigde budget?
Of heb je een andere vraag?
Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contat met je op.