Logo & Huisstijl

Klaar voor je eigen branding? Of net toe aan eens iets anders, een rebranding? Wij plakken een sterk logo op jouw onderneming!

1. Branding

Met een branding pakket geven we jouw bedrijf een sterke identiteit. We ontwerpen een prachtig en uniek logo, volledig naar jouw goesting! Een logo en huisstijl dat past bij je bedrijf. We laten een brand tot stand komen. Dit wordt je visitekaartje; mensen kennen én herkennen je erdoor.
We gaan samen met je aan de slag om een sterk en herkenbaar profiel op te bouwen.

Huisstijl

2. Promotiemateriaal

Jouw bedrijf, jouw branding. DigiViking bouwt aan een maximale herkenning van je bedrijf, op digitaal vlak én op al de rest. Social media-presence en een sterke landingspagina zijn belangrijk, maar dit betekent ook dat offline herkenbaarheid van je bedrijf belangrijk is. En daar maken wij werk van!

3. Drukwerk

Jouw bedrijf promoten kan aan de hand van allerhande drukwerk: Visitekaartjes, stempels, labels, menukaarten, … etc. Ouderwets? Helemaal niet! Drukwerk heeft de kracht van persoonlijkheid. Wij kunnen je hierin adviseren!

4. Bestickering

Jouw huisstijl op maat inkleden met een logo, product/diensten fotos, contactinformatie en openingsuren. En een bestickerde wagen voor de deur maakt het plaatje compleet, zo neem je je bedrijf mee overal waar je gaat 

Logo Huisstijl

Een auto met een mega leuke sticker van jouw bedrijf valt op!

Een bestickerde wagen voor de deur van je bedrijf is het pièce de résistance van de bestickering en is rijdende reclame, overal waar je gaat! Van simpele belettering tot full colour afbeeldingen, alles is mogelijk. Ons montageteam garandeert een perfecte afwerking. Maak je bedrijf herkenbaar! Ons montageteam garandeert daarnaast een perfecte afwerking. Maak je bedrijf herkenbaar!
design

Kurt

Graphic designer

Benieuwd naar het benodigde budget?
Of heb je een andere vraag?
Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contat met je op.