Logo & Huisstijl

(complete branding)

Bedrijfsnaam

Het bedenken van een bedrijfsnaam is een hele opgave. Een goede bedrijfsnaam zorgt ervoor dat mogelijke klanten je herinneren. De bedrijfsnaam zet je onderneming in de markt. Digiviking brainstormt over mogelijke bedrijfsnamen. Makkelijk toch?!

Logo & Huisstijl

Voor E-Charge ging Digiviking vanaf nul aan de slag. De volledige brand werd van a tot z bedacht, natuurlijk in overleg met de klant. Zo stelden we een brandbook op waarbij alle elementen, gaande van kleuren tot lettertype, werden samengevoegd. Heb jij ook interesse om een volledig eigen brand te ontwikkelen? Spreek nu met ons af. 

Website

n case you still don’t know: een goede website is onmisbaar voor je onderneming! Wij zorgen ervoor dat mogelijke klanten de noodzakelijke informatie makkelijk en snel terugvinden. En dat het een mooie website is, dat ook natuurlijk 😉 .

Copywriting

Nood aan copywriting? Bijvoorbeeld voor het uitschrijven van een privacy policy voor jouw onderneming? Stop met het zoeken naar de juiste woorden, laat het aan DigiViking over.

copywriting
Visitekaartjes

Visitekaartjes

Een visitekaartje is nog steeds een snelle en handige manier om jouw gegevens aan klanten te bezorgen. Wanneer je een visitekaartje overhandigt, toon je dat je altijd voorbereid bent. Dit komt erg professioneel over.