fbpx
Facebook Digiviking

Social media en het beheren van Facebookpagina’s is voor ons dagelijkse kost.Maar misschien niet voor jullie. Het is dan ook altijd verstandig om naast jezelf altijd een extra beheerder aan te maken voor je Facebook pagina. Zo heb je altijd een back-up mocht je jezelf per ongeluk verwijderen als beheerder. Dan kan je de extra beheerder vragen u opnieuw toe te voegen als beheerder. LET OP! Kies de juiste persoon, iemand wat je goed kan vertrouwen. Want deze kan je ook verwijderen als beheerder van je Facebook pagina.

Maar wat is nu een beheerder zijn van een Facebook pagina? Wanneer iemand beheerder is van uw pagina kan deze persoon ook updates posten op de timeline van de pagina en uit naam van de pagina reageren op posts of reacties van fans.

 

Maar hoe kan jij nu zelf beheerders extra toevoegen aan je Facebook pagina?

Op de computer:

Stap 1

Ga naar je Facebookpagina

Stap 2

Klik op Instellingen (helemaal beneden)

 

Stap 3

Klik op paginarollen

 

Stap 4

Voeg de naam of email van de persoon die je wilt toevoegen als beheerder of één van de andere rollen en klik op “toevoegen”. Het kan soms zijn dat Facebook vraagt om je wachtwoord in te geven.

Vul deze dan in en de beheerder is toegevoegd.

 

Stap 5

Het verzoek om beheerder te worden is verzonden. Laat de persoon die je zonet het toegevoegd zijn Facebook meldingen nakijken en het verzoek aanvaarden.

 


Voor mobiel:

Stap 1

Ga naar je Facebookpagina

 

Stap 2

Klik op Instellingen (het tandwieltje rechtsboven)

 

Stap 3

Klik op paginarollen

 

Stap 4

Klik op ‘Persoon toevoegen aan pagina’. Het kan soms zijn dat Facebook vraagt om je wachtwoord in te geven. Vul je wachtwoord in, klik op volgende.

Stap 5

Eens je de naam of email van de persoon die je wilt toevoegen als beheerder of één van de andere rollen hebt ingevuld. Selecteer dan op beheerder en vervolgens op “toevoegen

 

 

Stap 6

Het verzoek om beheerder te worden is verzonden. Laat de persoon die je zonet het toegevoegd zijn Facebook meldingen nakijken om het verzoek te aanvaarden.


 

 

Gerelateerde berichten

Opname wintercollectie Milano

De opname van een wintercollectie… maar dan next level. DigiViking creëerde voor Milano Herenmode en Milano Mondo een video volledig in de lijn van wie zij zijn en

Lees verder »
GMB

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf (GMB) is dé kosteloze manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Toch zijn er nog vele bedrijven

Lees verder »
Digiviking Marketing Fotografie

Bedrijfsfoto’s: waarom?

“Koppen doen kijken, doet koppen doen kopen”. Deze uitspraak, uit de mond van een docente marketing tijdens mijn studies, is me altijd bijgebleven.Hiermee benadrukte de

Lees verder »
Shopping Basket