Fotografie

Vertel je verhaal:

Waarom een bedrijfsreportage?

We zijn een one-stop-shop voor jouw onderneming, én voor jou! Van bedrijfsfotografie, productfoto’s, dronefoto’s, … tot de mooiste dag van je leven, je bruiloft. Met ons professionele en gepassioneerde team zorgen we ervoor dat jij de gewenste beelden ontvangt.

Waarom een bedrijfsreportage?

Toon jouw bedrijf: wat doen en kunnen jullie? Welke producten of diensten bieden jullie aan? Wie werkt er achter de schermen? Een nieuwe website kan een aanleiding zijn voor een bedrijfsreportage, maar een unieke en recente kijk achter de schermen van je bedrijf is altijd nuttig! DigiViking zorgt ervoor dat jouw foto’s breed inzetbaar zijn.

Digiviking Marketing Fotografie

Waarmee we jullie versterken

Origineel

Zakelijk

Onze werkwijze

1. Meeting

De meeting bestaat uit een fotografiebriefing. Wat is het doel van de foto’s? Welke stijl en sfeer moeten de beelden ademen? Een goede voorbereiding is het halve werk!

2. Voorbereiding

Om creativiteit de ruimte te geven, bundelen we alle informatie over de fotoshoot. Zo zorgen we er bovendien voor dat de foto’s perfect aansluiten bij je verwachtingen.

3. Waar & Wanneer

De ideale locatie voor een bedrijfsreportage is meestal het bedrijf. Heb je er geen of wil je toch wat anders? Dan overwegen we samen de geschikte locatie. Ook de datum en het tijdstip worden vastgelegd. Komt er wat tussen? Dan zijn wij flexibel en wordt een ander moment afgesproken. 

4. Interne voorbereiding

Bereid je bedrijf en je collega’s voor op de fotoshoot. Wie moet waar zijn en wanneer? Gelden er bepaalde kledingvoorschriften? Communiceer alle nodige informatie aan de betrokken personen.

5. Fotoshoot

Ready, set, SMILE! Onze fotograaf geeft je instructies en begeleidt je doorheen de shoot.

6. Fotobewerking

Fotobewerking, dat lees je goed! Nee nee, geen zorgen, van de rimpeltjes blijven we af. Wel geven we de foto’s graag de gewenste look en feel. Dit gebeurt natuurlijk aan de hand van de voorheen gemaakte afspraken.

7. Aanlevering foto’s

We bezorgen je het resultaat. Jij blij, wij blij!

Vastgoedfoto's

Bedrijfsfoto's

Huwelijksfoto's

Product fotografie

Teamfoto's

Event fotografie

Interesse in een photoshoot?
Neem contact met ons op. Vul hieronder je gegevens in.

Jens Hardy

Video / Fotograaf

Benieuwd naar het benodigde budget?
Of heb je een andere vraag?
Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contat met je op.