fbpx
Digiviking Videografie Video Marketing Diensten

Je hebt waarschijnlijk op dit blogartikel geklikt omdat je wilt weten hoe je een goede testimonialvideo (in het kort zeggen we dan “testimonial”) moet opnemen. Maar weet je eigenlijk al wat een testimonial is? Dit is een klantenreview in videovorm. Klanten vertellen op beeld over hun ervaring met jouw bedrijf, product of dienst. Klinkt goed, nietwaar?! Dat is het ook.

Iedereen kan immers een positieve review neerschijven. Maar een testimonial laat daadwerkelijk zien dat jouw klanten tevreden zijn! Zo ontstaat er natuurlijk een groter vertrouwen.

Maar, hoe krijg je een klant voor de camera om mee te werken aan een testimonial?
Bij een professionele klant heeft dit ook altijd een meerwaarde voor de klant zelf. Door deze opname wordt de klant en zijn/haar bedrijf ook onder de aandacht gebracht. Win-win!
Is het geen zakelijk klant? Communiceer open waarom je een testimonial wilt opnemen. Wat ook leuk is, is werken met een kleine attentie ter waardering voor het meewerken van de klant.

De opname van de testimonial staat gepland, wat nu? Best worden er vragen voorbereid om aan de klant te stellen. Het doel van deze vragen is te achterhalen wat de ervaring van de klant met jouw bedrijf, product of dienst is. Deze vragen kan je eventueel op voorhand al communiceren aan de klant.

Om het maximale uit de testimonial te kunnen halen, steken wij jou graag een handje toe. We brainstormen samen over de mogelijke vragen en leiden het interview in goede banen.
Resultaat? Wij nemen voor jou een krachtige én geloofwaardige testimonial op.

Hoeveel kost dat dan, horen we je nu vragen. Wel, dit hangt af van meerdere factoren, zoals: het aantal klanten dat je wil filmen, het aantal opnamedagen, de locatie,…

Wil je graag een vrijblijvende offerte op maat ontvangen?
Contacteer ons, en wij helpen je graag verder!

Gerelateerde berichten

Opname wintercollectie Milano

De opname van een wintercollectie… maar dan next level. DigiViking creëerde voor Milano Herenmode en Milano Mondo een video volledig in de lijn van wie zij zijn en

Lees verder »
GMB

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf (GMB) is dé kosteloze manier om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten. Toch zijn er nog vele bedrijven

Lees verder »
Digiviking Marketing Fotografie

Bedrijfsfoto’s: waarom?

“Koppen doen kijken, doet koppen doen kopen”. Deze uitspraak, uit de mond van een docente marketing tijdens mijn studies, is me altijd bijgebleven.Hiermee benadrukte de

Lees verder »
Shopping Basket