Bouwen aan je merk!

Wij geven jouw merk de juiste value.

Wat zijn marketing campagnes

Een marketingcampagne is een reeks marketingactiviteiten die gericht zijn op een bepaald doel.
Deze activiteiten kunnen verschillende soorten acties omvatten en kunnen verspreid zijn in tijd, of tegelijkertijd plaatsvinden.

Meer verkopen

Welk soort
campagnes zijn er

Social boost

Social media maken een steeds groter wordend onderdeel uit van het online landschap. Maar welke kanalen leveren de beste performance op? We kiezen de kanalen die het meeste succes opleveren voor elk aspect van het (social-)mediaplan.

Guerillamarketing

Guerillamarketing is ideaal om letterlijk op een opvallende manier binnen te komen in de leefwereld van de doelgroep. Het kan zorgen voor een positieve merkervaring en aangevuld worden met een digitaal vervolgtraject, zowel voor B2B als B2C.

Perfecte mix

We zijn goed in online en offline communicatie en geloven in het feit dat ze elkaar kunnen aanvullen. Daarom hebben we zowel online talenten als offline experts in huis, die nauw samenwerken om beide aspecten van campagnes naadloos in elkaar te laten overlopen.

Geïntegreerde aanpak

Een geïntegreerde aanpak is de rode draad doorheen elke mediastrategie. Van strategie en mediaplan tot set-up, optimalisatie en reporting, wij laten alles naadloos in elkaar overvloeien.

Consistentie.... De sleutel tot een goede marketingcampagne!

Er kan geen marketingcampagne gevoerd worden zonder doelstelling of budget

Zoals gezegd heeft een marketingcampagne een doel. Dit kan betrekking hebben op merkbekendheid, salesdoelstellingen, enz. Voor de lancering van een campagne is het belangrijk dat u een kwantitatief doel stelt en die meetbaar is (bijvoorbeeld door middel van bewustmakingsonderzoeken of parameters om de ROI te bepalen). Dit stelt u in staat om het succes van de campagne te meten.

Een ander gevoelig onderwerp: het budget. Een marketingcampagne, mobiel of traditioneel, kan een aantal stappen omvatten (e-mailmarketing, direct mail, belcampagnes, digitale marketingposts, etc.), die min of meer duur zijn. Hun succes hangt evenzeer af van het bereiken van de doelstellingen als van het behoud van het budget.

Een goed script voor marketingcampagnes

Voor een effectieve marketingcampagne is het belangrijk om na te denken over hoe de volgorde van de verschillende activiteiten van de campagne kan worden geoptimaliseerd en ook om ervoor te zorgen dat de campagne op de juiste manier gebruik maakt van de verschillende mediaplatformen.

De consumenten zijn overal:  op sociale media, kijken TV, checken hun mailbox, openen de brievenbus, scrollen op hun smartphone, enz.

U moet uw marketingcampagne ontwerpen vanuit een omnichannelperspectief.

Grijp de aandacht met campagnes

Campagnes zijn de perfecte manier om extra aandacht te genereren rond evenementen, producten en andere commerciële of informatieve piekmomenten. Wij lanceren succesvolle campagne-ideeën, verzorgen de communicatie en meten de impact.

Digiviking Marketing Fotografie Eventfotografie

Interesse in een marketingcampagne?
Neem contact met ons op. Vul hieronder je gegevens in.