Animatie video

Een watte?
Een animatievideo bestaat uit een reeks (digitale) tekeningen die achter elkaar worden gezet en als filmbeelden gepresenteerd worden. DigiViking maakt meestal animatievideo’s van zo’n 60 seconden – voldoende tijd voor alle nodige informatie! We zorgen ervoor dat de animatievideo volledig past bij jouw huisstijl en het beoogde doel. 

digiviking animatie

Waarom?

Met een animatievideo leg je duidelijk uit dat, hoe kunnen we het zeggen… – eigenlijk alles kan je uitleggen met een animatievideo! Het vertelt je boodschap exact hoe jij dat wilt. Wij maken een die werkt, en combineren daarbij onze creativiteit en doelgerichtheid met de kracht van animatie. Wij schrijven een scenario uit, creëren technisch sterke beelden en zorgen voor een video die niet snel vergeten wordt. 

Onze werkwijze

1. Meeting

We luisteren naar je doelstellingen en bespreken wat de mogelijkheden zijn.

2. DigiViking brainstorm

Na de meeting gaat DigiViking aan de slag aan de hand van een uitgebreide brainstorm. We bedenken en creëren allerhande elementen, gaande van de gesproken tekst tot  de tekenstijl. 

3. Tekst

Wanneer de tekst bepaald en vastgelegd is, wordt deze ingesproken of wordt er ondertiteling voorzien. 

4. Animatie op maat

De tekst wordt volledig op maat geanimeerd en sluit naadloos aan bij de animatievideo.

Waarom Digiviking?

Ons gespecialiseerde animatieteam maakt 2D, 3D of stop-motion animatie voor jou of je bedrijf. De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos – wij maken je graag wegwijs!

Interesse in een animatievideo?
Neem contact met ons op. Vul hieronder je gegevens in.

Joojo Morgan

Editor

Benieuwd naar het benodigde budget?
Of heb je een andere vraag?
Stel ze gerust en ik neem zo snel mogelijk contat met je op.